Pro-Audio2018-09-11T09:56:25+00:00

Професионално озвучаване и осветление

Сред по-големите събития, озвучени от екипа на „Музикален Център Икономов” са концертите на:

DEF LEPPARD, DJ TIESTO, ONYX, DEEP PURPLE, MACY GRAY, VANESSA MAE, MICHAEL BOLTON, SNOOP DOGG, ASIA, DAVID SANBORN, SOULFLY, WU-TANG CLAN, ICE CUBE, REDMAN, INSX, MEGADETH, LAIBACH, TOTO CUTUGNO, BLACK SABBATH, MARYLIN MANSON, KANSAS, NIGEL KENNEDY, JOHN ANDERSON, PAUL GILBERT, S.M.V., KEITH EMERSON, TARJA TURUNEN, RENESANS, GEORGE DUKE, PARADISE LOST, GLENN MILLER, МАШИНА ВРЕМЕНИ, ЛЮБЕ, H.M.S.U. „Музикален Център Икономов” проектира, доставя и инсталира: пълно техническо обезпечаване на концерти, DJ партита и други обществени мероприятия със звук, осветление и сцена. Озвучителни системи за зали и дискотеки. Озвучителни системи за стадиони, спортни зали и плувни басейни. Озвучителни системи за хотели, конферентни зали, театри, търговски центрове и др. Мултимедийни проектори и широкоформатни видео екрани.

УСЛУГИ

КЛУБНО ОЗВУЧАВАНЕ

Възползвайте се от най-добрите марки в Pro-Audio - Peavey, D.A.S., NEXO и др.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС:

тел: +359 878 152004, +359 878 152005

e-mail: sales@mci-bg.com

КОНЦЕРТНО ОЗВУЧАВАНЕ

Ние имаме богат опит в озвучаване на концерти и фестивали.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС:

тел: +359 878 152004,  +359 878 152005

e-mail: sales@mci-bg.com

СЪСТАВЯНЕ НА ПРОЕКТ

Оставете на нас да съставим проект за вашето заведение, клуб, бар.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС:

тел: +359 878 152004,  +359 878 152005

e-mail: sales@mci-bg.com

PEAVEY

В продължение на почти пет десетилетия, Peavey пробива собствен път към музикалната перфекция. Основана от Hartley Peavey през 1965г. като работилница, днес корпорацията Peavey Electronics е един от най-големите осигурители на музикални инструменти, усилватели и професионални аудио системи в света-нейните над 2,000 продукти могат да бъдат открити в заведения, клубове и зали в повече от 130 страни.

Peavey

D.A.S. AUDIO

D.A.S. Audio са отдадени на иновацията и на развитието на нови технологии. Техният R&D департамент наема професионалисти и ползва единствено най-новите технологии. Компанията е известна с това, че се заема с амбициозни проекти и не отстъпва на най-големите марки на пазара. С годините, D.A.S. Audio е утвърдила своето място в пазара на професионалните аудио продукти, като продължава да се налага в световен мащаб. Нейни инсталации можете да намерите из целия свят – от театри и концертни зали в Ню Йорк, до хотели и стадиони в Китай, Прага, Лас Вегас и Мадрид.

das2

AMERICAN DJ

Продуктите на ADJ са в основата на многобройни концерти и турнета, включително тези на John Mayer, Bon Jovi и Brad Paisley, American Idol, Brit Floyed, Deadmau5, Germanys Next Top Model, Supertalent, Madness, Justin Bieber, Rihanna и много други. Клубове и дискотеки из целия свят използват озвучителните и осветителните тела на ADJ – Tette Club, City Nights, Fluxx, Rumor, Glass Lounge, Club Spice and Playhouse. Компанията предлага своята експертиза и отличните си продукти и на високопрофилни архитектурни здания, като Luxor и Venetian хотелите в Лас Вега, най-големият круиз кораб в света – Oasis of the Sea на The Royal Caribbean International, и на масивни атракции като парковете на Disneyland и Universal Studios.

adj2

NEXO

NEXO е световен лидер в дизайна и производството на озвучителни системи от повече от 30 години. Продуктите на компанията са символ на иновацията и развитите производствени процеси. С пускането на PS серията колони, NEXO променят очакванията за звука на една озвучителна колона. PS е един от най-успешните колони на всички времена. През 2009г. компанията вдига летвата с подобрената PS-R2 серия. Скоро след това NEXO печели договора за озвучаване на националния стадион на Франция – Stade de France – където през 1998г. се провежда финала на световното първенство по футбол, с нейната революционна Alpha система. Те са и изборът на европейското първенство по футбол, протекло през 2016г.

nexo3

CREST AUDIO

Получили легендарен статус, поради техните надеждни уреди за звуково подобряване, Crest Audio са глобален лидер в дизайна и създаването на усилватели (power amplifiers) за концерти, комерсиални и мрежови звукови системи, както и пълна линия от миксерни конзоли за живи изпълнения и студиен запис. Трудно ще намерите стадион или зала в САЩ, където да не ползват техните усилватели – стандарт за качество и надеждност.

crest

RANE

Еволюцията на DJ миксирането се случва пред очите ни. Миксерът вече не е само средство, а се е превърнал в музикален инструмент, устройство за директна експресия на чувства. Апликацията на DJ миксерите вече надминава оригиналният им замисъл и RANE, компания, създадена през 70-те, са на вълната на тази бърза трансформация. Продуктите на RANE се ползват от продуценти като Fatboy Slim, DJ Grandmaster Flash, DJ Woody, DJ Quest, Mike Relm, Grand Wizzard Theodore, DJ Ghost, Res-Q, DJ Cheeba, M-Squared и много други.

rane

KORG

KORG са една от най-големите компании за музикални инструменти в света. Голям процент от музиката, която слушате, е създадена с продукти на KORG – независимо дали с техните дигитални пиана, аранжори, световно-признати работни станции като KRONOS, техните анаологови синтезатори, като Minilogue или ARP ODYSSEY, или с DJ продуктите им, като Kaoss Pad и Kaoss Pad Quad. Трудно е да сте музикант и да останете безразличен към продуктите на KORG.

KORG copy

AUDIX

Микрофоните на AUDIX имат богата история, както от турнета, така и в студиото.  Те започват дейност през 1984г. с мисия, която и досега е непроменена: да създават и произвеждат високопроизводителни, иновативни продукти. Година след година Audix микрофоните биват разпознати с техният иновативен дизайн, издръжливост и качество. Те са изборът на интернационални музиканти като Alanis Morissette, Alex Clare, Billy Talent, Of Monsters and Men, P.O.D., PVRIS, Travis Barker, Yellowcard и много други.

AUDIX