Pa4x OS VER.3.0 – Вече на пазара!

//Pa4x OS VER.3.0 – Вече на пазара!

Pa4x OS VER.3.0 – Вече на пазара!

ИЗТЕГЛЕТЕ НОВАТА ОПЕРАЦИОННА СИСТЕМА ОТ ТУК:

Pa4x OS VER.3.0

ВАЖНО!!!

Бележки относно обновяване на операционата система

Преди да инсталирате ъпдейта, уверете се, че вашият Pa4x е с версия OS v.2.0.0 (може да проверите версияta в Media>Utility страницата). Ако е на по-ранна версия (v.1.x.x), моля, свалете и инсталирайте v.2.0.0, преди да инсталирате новата.

Според производството на вашия аранжор, той може да изисква PKG или UPD пакет за обновяване. За да разберете кое окончание на файла ви е нужно, включете инструмента, като задържите INTRO 1. След като калибрацията завърши, на дисплея ще се появи съобщения, изискващо “a valid PKG file” или “a valid UPD file”. За да избегнете проблеми, свалете и инсталирайте само нужния файл, като следвате инструкциите от видеото.

Научете повече за новата Pa4x OS NEXT

KORG с гордост обявяват Pa4X OS NEXT, новата операционна система за аранжора PA4X.

Новата операционна система PA4x OS NEXT е свеж подход към награждавания аранжор PA4X. Повече от традиционно обновяване, това е почти нов Pa аранжор, който вдига летвата на възможности за професионалистите.

Както обикновено, новата операционна система ще бъде безплатна за всички, закупили аранжора. От самото начало на Pa серията от KORG осигуряват нови ъпдейти на софтуера, чрез безплатно сваляне от сайта им. Професионалните аранжори на KORG са създадени да се развиват и растат заедно с музикантите, да увеличават стойността си с годините.

При аранжорите на KORG, технологията служи на музиката!

Освен подобряване на производителността чрез системни нововъведения, аранжорите на KORG запазват стойността си поради възможността да четат звуци и данни от предходни модели. Мислите да смените модела? Вземете всичките си звуци, песни и стилове със себе си.

Очаквайте Pa4X NEXT през февруари!

Нов, по-тъмен и лъскав интерфейс

Професионалните аранжори на KORG въвеждат сензорния екран първи и са пионери в разбиване на границата между инструмент и музикант. Всичко с тях е по-лесно и естествено, интерфейсът е приветлив и интуитивен – качества, оценени от музиканти по цял свят. Pa4X NEXT вдига всичко това на следващо ниво. Няма да учите изцяло нов начин на работа – вместо това може да се наслаждавате на подобрения GUI на KORG.

Елементите са същите и можете да ги откриете на очакваното място. Най-важните работни инструменти са видими и отделени с контраст, докато статичните елементи почиват във фона. Цветовото маркиране на е по-обогатено от всякога.

Директно четене нa потребителски заготовки от диск

User Sample паметта е увеличена три пъти! Можете да зареждате 1.5GB потребителски семпли, които се превръщат в 3GB, ако ползвате вграденият алгоритъм за бърза компресия.

Лесно копирайте клавишни сетове

Вече можете да копирате клавишни сетове (Keyboard Sets) между Styles и вписвания в SongBook, за да прехвърляте лесно програмирани параметри към други песни или стилове.

Подобрени моно соло инструменти

Mono Legato и Portamento Time параметрите са преразгледани изцяло, за да бъдат монофоничните соло инструменти по-реалистични при свирене на легато. Времето и разтеглянето при съчетаване на ноти са настроени и сега звуците са гладки и непрекъснати, по-благи за изпълнител и публика. Това важи за повечето моно соло инструменти.

Нови drawbar-и

Тъй като този топ орган е важен за много музикални стилове, drawbar страницата е преразгледана и ревизирана, за да изглежда като класическата конзола на орган. Преработени са и самите звуци.

Консолидиран прозорец за Запис

След като натиснете Record, може да избирате какво да запишете – отделно от настоящия работещ режим. Записвайте стилове, песни, падове или изберете Quick Record, или пък Creator Bot. Може да запишете всичко и на MP3 файл. Звукозаписът е лесен и разбираем.

Обновен Бърз запис

Quick Record функцията е бърз начин да създадете песен с помощта на стиловете за акомпанимент. Сега това е по-лесно от всякога, тъй като се намира на главната страница и ползва само няколко индикатори в микса.

Окабелете се!

Свързването на малки клавиатури, миксиращи повърхности и перкусивни падове – целият каталог от нано-контролери на KORG – е вече лесно. Включете контролера в USB порт, изберете дадения MIDI preset и вече имате готов пад, миди клавиатура или миксер.

Цялостни подобрения

Освен гореизброените функции, добавена е и възможността да избирате повече от едно вписване в SongBook, заключване на избрани Клавишни сетове, контрол на Synchro Star/Stop функцията чрез MIDI и цялостно подобрение на функциите на операционната система.

By |2019-03-07T10:18:56+00:00January 21st, 2019|News|0 Comments