KORG RHYTHM 55 PRO – ритъм машина, миксер, мулти-трак записвачка

//KORG RHYTHM 55 PRO – ритъм машина, миксер, мулти-трак записвачка

KORG RHYTHM 55 PRO – ритъм машина, миксер, мулти-трак записвачка

Желаните от вас ритми, навсякъде и по всяко време!

Множество ритми, вградени в практичен интерфейс! KORG представя новата KR-55 мулти функционална ритъм машина, екипирана с опция за миксер/записвачка.

Усетете опита на професионален барабанист, присъединил се към репетицията ви. KR-55 Pro ви позволява да се наслаждите на джем сешъните си с акомпанимента на истински барабанни и перкусионни звуци. KR-55 има богат набор от входове, функция миксер, ефекти и еквалайзер, както и многофункционална записвачка, която може да запазва информация на SD карта. Интерфейсът е познат и лесен за ползване, няма нужда от сложно програмиране. Поради работата на батерия, имате абсолютна портативност – от бюрото, до свирене на улицата, до малки клубни изпълнения.

 • 24 вградени барабанни/перкусионни стилове, записани на живо с патентованата Real Groove технология на KORG

 • Всеки стил има богат разнообразие от заготовки: две вариации, basic, fill-in 1, fill-in 2 и край.

 • Използвайте “chain” функцията, за да създадете ритъм структура за цяла песен; пуснете я автоматично

 • Жаковете включват XLR микрофонен вход, два китарни входа и стерео AUX вход, който позволява мулти-канално миксиране

 • Висококачествен reverb ефект и еквалайзер ви дават свободата да оформите звука

 • Можете да свирите заедно с даден стилов ритъм, да запишете комбинацията и да я запазите като аудио файл на SD картата

 • Поддръжка на мулти-трак запис

 • Тунер функцията има добра визуализация за лесна настройка, може да настройвате и чрез водещ тон

 • Обемен звук с помощта на Acoustage технологията

 • До седем часа употреба с шест AA батерии

 • Предлаган отделно foot switch ви дава опция да контролирате машината с крак

Звуци, надминаващи очакванията ви за ритъм машина

KR-55 Pro притежава Real Groove Technology, която ползва данни, записани от истински професионални барабанисти в разнообразно темпо – подход за звукоизвличане, изцяло различен от този на други ритъм машини. Имате 24 висококачествени ритъм стилове, всеки един настроен до перфекционизъм да отразява усещането и свиренето на истински перкусионист. Звуците, ритмите и фразите ще бъдат възпроизведени качествено, дори при изненадваща смяна на темпото.

Ползвайте chain функцията за лесно създаване на сложни ритъм тракове

Поради разнообразните заготовки, пристигащи с всеки стил, KR-55 Pro може да създаде акомпанимента за цяла песен. Като ползването chain функцията – която ви позволява да съчетаете и запаметите различен ритъм стил за всеки такт, можете свободно да манипулирате сложни композиции. Можете да запаметите до 30 банки с „вериги“, а всяка една от тях може да е с дължина до 999 такта.

Богат набор от жакове и пълноценна миксер функция

KR-55 Pro идва с набор от жакове, които акомодират много инструменти – китара или бас можете да свържете чрез ½ входа, а XLR жакът е за певеца в групата. Оставете ритмите на KR-55 и се насладете пълноценно на свиренето с китара, бас и вокали. Reverb ефект може да бъде добавен към всеки вход, имате и TREBLE и BASS еквалайзер. AUX входа поддържа стерео и може да бъде свързан с дигитален аудио плейър, клавиатура или ефект, който притежава стерео изход. Заедно, те ви позволяват да ползвате до 4 канала.

Мулти-трак записвачка с много възможности

В допълнение на вградените ритми, KR-55 Pro е екипиран с мулти-функционална записвачка, която може да записва от няколко източника. Можете да съхраните собственото си изпълнение, заедно с вградените ритми, да запазите любима песен или караоке тракове, които сте създали в звукозаписна програма. Информацията може да съхраните като WAV файл върху SD карта. За по-сложни тракове, можете да записвате едновременно и китара и бас.

Имате и функции за редакция, като undo/redo и punch-in, можете да слагате маркери на желани локации, както и да презаписвате върху повтарящия се плейбек.

Player функция

KR-55 Pro има вграден аудио плейър, чрез който можете да пускате аудио файлове (wav) от SD карта. Възползвайте се от Acoustage и превърнете ритъм машината във високопроизводителна система за слушане на музика, или просто пуснете бекинг траковете си и свирете с тях. Имате и playlist функция (10 банки), която ви позволява да изберете подредбата на до 24 файла – така можете да наредите песните за концерта си. В допълнение, плейбек скоростта може да бъде променяна в рамките на -25% до +25%, както и да настроите автоматично повтаряне на определени файлове. Независимо дали се упражнявате у дома или участвате в изпълнение пред публика, KR-55 е зареден с функции за всяка ситуация.

Тунер и метроном функции

Имате вграден прецизен тунер, както може да се очаква от всеки продукт на KORG. Когато включите функцията, бутоните за стил и ритъм стават метър за настройка. Можете да настройвате и докато слушате примерна нота, както и да пуснете метронома за удобство при репетиране.

Acoustage функцията и спектърът на звуковата картина

KR-55 Pro пристига с “Acoustage”, патентованата технология за виртуален surround звук, създадена от KORG. Тя генерира обемен звуков ефект, който звучи като че ли идва не само от ляво и от дясно (Забележка: в зависимост от говорителите, ефектът може да варира или да е трудно осезаем.)

Ползвайте foot switch контролер, за по-добро изпълнение

Можете да контролирате KR-55 Pro чрез предлагания отделно foots switch (VOX VFS5). Така ще вкарвате допълнения по време на представлението, ще сменяте ритъм вариациите или ще пускате или спирате записвачката или аудио плейърът. За певецът-инструменталист, подобен аксесоар е задължителен.

Работа на батерии

В допълнение на включения адаптер, можете да захранвате ритъм машината и с шест AA батерии. Устройството работи до 7 часа на батерии и може да бъде ползвано навсякъде, където липсва директен достъп до електричество.

By |2018-09-10T07:47:10+00:00February 5th, 2018|News|0 Comments