Капарирайте вашия KORG Pa1000 сега! (доставка на 26.02.2018)

//Капарирайте вашия KORG Pa1000 сега! (доставка на 26.02.2018)

Капарирайте вашия KORG Pa1000 сега! (доставка на 26.02.2018)

KORG представят новия високопроизводителен аранжор в много награждаваната Pa-серия аранжори – Pa1000.

Pa1000 пристига с нови звуци (както и с DNC, за повече реализъм), които правят изпълненията свежи и интересни. Ще откриете и огромен набор от заготовки, покриващи музикални жанрове от цял свят. Комбинирайте това с мощна функционалност, интуитивен потребителски интерфейс, изваян звук и имате аранжор, създаден за отличаващия се клавирист.

Звуковият чип на Pa1000 ползва четири пъти PCM паметта на Pa900 и увеличава потребителската PCM памет до 600mb чрез компресия. Броят на потребителски локации също е увеличен до 1152. Подобрената вградена система говорители произвежда силен и пълен звук, подкрепен от функции като TC Helicon Vocal Harmonizer, двоен Mp3 плейър и записвачка, както и Dual Crossfade секвенсър. Видео изходът е стандартен, за да може публиката ви да пее заедно с вас. Pa1000 притежава всичко това, както и качествено шаси с алуминиеви страни, за най-престижният вид на всяка сцена.

Изцяло ново е допълнението на KAOSS FX, които ви дават креативен контрол върху изпълнението. От плавно преобразуване на Variation в Drum Kit, миксиране между акомпаниращите звуци, както и разбъркване на вървящи ритми, до радикални смазващи DJ ефекти, tape delay-и и арпежии. Можете да добавяте и „liquid mixing” към всеки Стил или MIDI песен.

С повече памет от преди, и дългоочаквани функции и промени, новият Pa1000 задава нов стандарт в пазара на аранжорите. Огромна стъпка нагоре от легендарния Pa900, KORG отново вдигат летвата, като предлагат повече памет, по-реалистични звуци и функции, събрани в професионален и модерен дизайн-всичко това на неустоима цена!

– Подобрен EDS-X (Enhanced Definition Synthesis-eXpanded) звуков чип, който предлага повече реализъм и по-жив звук

– Микрофонен/Инструментален вход

– Три превключвача, два потенциометъра и четиристепенен джойстик с програмируема функция; пълен контрол над DNC

– 61 semi-weighted клавиши с aftertouch

– Тънко и компактно шаси

– Голям TouchView™ TFT дисплей със сменяем ъгъл

– Интуитивен интерфейс и подобрен графичен интерфейс със Search функция за лесно локализиране на ресурсите

– Повече от 430 фрабични стилове, всеки с 4 Variations, 4 Fills + Break, както и 12 банки във всяка от User/Direct банкие за неограничено пространство за потребителски стилове и настройки

– Няколко ефект процесора

– TC Helicon – тригласов вокален процесор с 5 ефекти

– Двоен MP3/MIDI плейър със звукозаписна опция, X-Fader, Vocal Remover

– 512 потребителски локации, 256 потребителски Drum Kit локации

By |2018-09-10T07:47:03+00:00February 12th, 2018|News|0 Comments