Вече в Музикален Център Икономов – KORG EK-50 на невероятната цена от 878лв!

//Вече в Музикален Център Икономов – KORG EK-50 на невероятната цена от 878лв!

Вече в Музикален Център Икономов – KORG EK-50 на невероятната цена от 878лв!

Клавиатурата, която ви помага да свирите

Ако някога сте имали желание да изпълнявате любимите си песни – или ви е хрумвала мелодия, която би се превърнала в песен, екипът на KORG е подготвил идеалният инструмент за вас. KORG EK-50 е кийборд на който можете да се наслаждавате независимо от нивото си.

Автоматичните Стилове за акомпанимент създават цяла банда, с която да свирите. От момента, в който докоснете клавишите, кийбордът създава богати акомпанименти, които помагат и вдъхновяват. С напредъкът на свиренето ви, може да ползвате по-професионалните функции на акийборда и да оформите идеите си в истинско музикално изпълнение.

Стилове в нужда се познават

EK-50 е екипиран с богата функция за акомпанимент, т.н. Стилове, които ви позволяват автоматично да създавате акомпанимент само с един пръст на лявата ръка, или със свирене на акорди. Тъй като акомпаниментът зависи от акордите, които свирите с лява ръка, можете да импровизирате мелодията с дясната. Почти като да водите банда, която има стотици песни в репертоара си.

Вградените стилове на EK-50 покриват над 280 музикални жанрове от цял свят. Всеки един е с до 4 вариации, от по-прости до сложни, както и с интро, край и начало на всяка песен. Можете да добавяте разнообразие на песните си като сменяте бутоните с ритъма на песента.

Има и STS (Single Touch Select) функция, която автоматично избира ред на вариациите, когато сменяте Стила. Така се получава идеална смесица от звук и Стил – вие може да се концентрирате върху свиренето си.

Богатство от звуци

EK-50 крие над 702 реалистични звуци в себе си, включително пиано, цигулка, саксофон, барабани. Независимо дали свирите в банда или сам, имате пълен избор над звука, който ще ползвате. Можете и да разделите клавиатурата на две чрез Split функцията – така свирите един инструмент с лявата, друг с дясната.

Добра подредба

По средата на кийборда ще откриете светъл и ясен дисплей, който показва избраните звук и стил в големи букви. Главните бутони светят със собствена LED светлина, така можете лесно да ги различавате. Има и Grand Piano функция, която ви връща към главният пиано звук, независимо къде в менюто се намирате.

Вградени говорители

В инструментът са вградени 10W говорители. Освен, че ще чуете звуците на инструментите от тях, през тях можете да пуснете и външно устройство. В допълнение, към кийборда са включени стойка и AC адаптер, за да можете да го ползвате веднага след като го разопаковате. Работи и с батерии – преносимостта е ясна.

Плейбек функция

Имате идея за парче? С EK-50 можете да записвате и запазвате изпълненията си. Song Mode ви позволява да чуете записа, както и демо песни, песни в MP3 или WAVE формат, както и MIDI, запазени на всяка обикновена флаш памет. Разбира се, можете да свирите докато слушате песните.

Богатата библиотека на KORG

Да откриеш ограниченията на EK-50 е трудно. Можете да добавяте до 96 стила от библиотеките на KORG, само ви трябва флашка. Тепърва предстоят нови и безплатни за сваляне стилове.

By |2018-10-12T08:28:31+00:00September 14th, 2018|News|0 Comments