Ново от Epiphone – Prophecy Les Paul Custom Plus! – 10.01.2017

//Ново от Epiphone – Prophecy Les Paul Custom Plus! – 10.01.2017

Ново от Epiphone – Prophecy Les Paul Custom Plus! – 10.01.2017

Prophecy Les Paul Custom Plus EX

Когато серията Prophecy е представена за пръв път през 2008г. тя е приветсвана от китаристите като дългоочакваната комбинация между традиция и иновация, както и идеалната китара за твърда музика-всичко това в стилните форми на класическия Les Paul модел.

Новото пророчество?

Новата китара Prophecy Les Paul Custom Plus EX връща обратно любимата метъл китара на шредърите от цял свят. Сега FX моделът включва и елегантни перлови и абаносови блокове, както и индивидуален volume и tone контрол за всеки адаптер.

ms_body

Нова традиция

Китарата Prophecy Les Paul Custom Plus EX Outfit е с махагоново тяло и със зашеметяващ кленов топ, който можете да намерите в два цвят – Midnight Ebony (ME) и Midnight Sapphire (MS). Бързият махагонов гриф има SpeedTaper™ D профил със сатенен завършек. Мензурата е 24.75” .

Елегантният палисандров фретборд има 24 jumbo прагчета, 14“ радиус и стандартен графитен nut. Идва с красиви перлови и абалонови инкрустации, които запълват формите на блокове и триъгълници на 1, 3, 5, 7, 9, 12 и 15-то прагче. Перловите блокове можете да намерите на 17, 19, 21 и 24-то прагче. Clipped Dovewing главата има 5-слоен черно-бял кант със “Stickpin” дизайн на лицевата страна и Prophecy Les Paul Custom Plus EX на капака на truss rod-а.

Среща с Les Paul

Почитателите на оригиналното издание на Prophecy Les Paul Custom Plus EX обичат високата производителност на неговите EMG адаптери. Prophecy Plus EX е заредена с EMG 85 хъмбъкер на нек позиция и с EMG 81 на бридж.

ms_controls

И двата адаптери са с високо ниво на сигнала и са любимци на главните играчи на метъл сцената – включително Zakk Wylde – поради техния мощен тон. Всеки един от адаптерите има намотки с Alnico V магнити-поради това можете да свирите всичко от шестдесетарски парчета до футуристични комбинации и всичко по средата. Изборът е ваш! И за пръв път, EX моделът притежава индивидуални контроли за тон и volume навсеки адаптер. EMG адаптерите са захранени с 9-волтова батерия, с капак удобно поставен на гърба на китарата.

ms_bridge

Epiphone хардуер

В рамките на последното десетилетие фирмата Epiphone се е превърнала в мерило за качество, надеждност и професионализъм, особено ако става дума за техния хардуер.

Невероятният черен хардуер на Prophecy Les Paul Custom Plus EX минава границата на всичко, видяно досега в Prophecy серията, включително и черните метални потенциометри, перловите инкрустации и легендарният LockTone™ Tune-o-matic бридж. Има ги и ексклузивният не-ротационен жак и специалните Epiphone страплокове. EX включва и черни Grover®14:1 ratio машинки за точна и стабилна настройка, като тази на всички Les Paul китари.

Prophecy Les Paul Custom Plus EX куфар

EX моделът включва и куфар, за да можете да носите китарата си където музиката ви отведе.

ms_extras

shop

By |2018-09-10T07:56:07+00:00January 10th, 2017|News|0 Comments