НОВО в Музикален Център Икономов – KORG Konnect

//НОВО в Музикален Център Икономов – KORG Konnect

НОВО в Музикален Център Икономов – KORG Konnect

Висококачествен, портативен PA говорител

KONNECT е портативна all-in-one стерео PA система, която е идеално решение, щом се отнася до звук и удобство. Тя е самостоятелно устройство, което притежава всичко, необходимо за музикални изпълнения, DJ, фонова музика или партита, танцови студия, изложби, семинари или презентации.

С чистота на звука, без паралел сред конкуренцията му, KONNECT е едновременно мощен и балансиран в звуковата си картина. Също така той е с вграден интерфейс, който може да бъде разучен и опериран от непрофесионалисти; с богата гама от EQ настройки за всеки източник на сигнал (например VOICING функцията); и поддържа безжична връзка с вашия телефон или таблет.

  • Мулти-функционален усилвател

  • Компактен и портативен

  • Апликация “KONNECT App” Ви позволява безжичен контрол над микса

  • Bluetooth функция за възпроизвеждане на музикa

  • Висококачествени ефекти за всеки канал, Master Reverb

  • Оптимални EQ настройки за разнообразни инструменти и стилове

  • SCENE функцията директно връща стари настройки

  • Feedback suppressor функцията предотвратява микрофония

  • Всеки канал има EQ, pan, mute, соло и превключвач на фазата

  • Може да се монтира на мониторна стойка

Най-добрият звук за всяка ситуация, само с едно копче

Да достигнете оптималния звук за дадена локация определено изисква техническите умения на звуков инженер. KONNECT е екипиран с VOICING функция, която ви позволява да избирате измежду сложни еквализационни настройки, който подобряват звука на инструментите или фоновата музика-само чрез завъртане на един потенциометър.

На разположение имате пет вариант: MUSIC, настройка за слушане на музика, MALE VOICE и FEMALE VOICE, оптимизирани за динамиката на мъжки и женски глас, ELECTRIC GUITAR и ACOUSTIC GUITAR, специално разработени за инструментални изпълнения. Чрез KONNECT апликацията, можете да избирате от още 17 настройки, включително BASS GUITAR и KEYBOARD.

Безжичен контрол

С разпространението на дигиталните миксери през последните години, безжичния контрол чрез таблет или телефон е почти задължителна функция в професионалните среди. Чрез разработената от KORG апликация (iOS 8.1 или Android 5.0) можете да свържете устройствата си с KONNECT чрез Bluetooth. Така ще контролирате звука от позицията на слушател, без да се доближавате до контролния панел на устройството.

В опциите на приложението имате избор между STANDARD режим, с опростена структура на параметрите, и ADVANCED режим, който ви дава детайлна картина на възможностите.

Апликацията увеличава и функционалността на KONNECT. С нея получавате повече готови настройки, отколкото са налични на хардуерния панел, по-детайлен контрол над параметрите, както и функции като solo и mute. Ако желаете, може и да запазвате настройките си за миксиране в три различни „сцени“. Така можете да съхраните настройките от репетицията и да ги приложите моментално по време на главното изпълнение.

Висококачествени ефекти и др.

Ефектите са незаменима част от сценичното представление. Поради мощния си SHARC процесор, KONNECT ви дава опция за добавяне на reverb, компресор, както и chorus и delay ефект на всеки от каналите. Ще можете да оформите звука на всеки вокал, всяка китара и клавир.

За липса на микрофония се грижи вградения FEEDBACK SUPRESSOR (канал 1, 2), а опцията за обръщане на фазата ще ви спаси в много озвучителни ситуации.

KORG KONNECT е наличен в магазините ни, както и в нашия online магазин ROCKSHOCK.EU.

By |2018-09-10T07:46:57+00:00February 22nd, 2018|News|0 Comments